Mobilkran Södermanland

RING OSS - 016-201 60 14

Nyköping

Orange mobilkran med företagstryck.

Behöver ni en mobilkran i Nyköping? Då har ni kommit rätt! Vi kan hjälpa er med allt inom lyft och transport – och lite till. Kontakta oss idag för en offert!

Mobilkran i Nyköping

Vi finns här för er som behöver mobilkran i Nyköping. Vi utför även lyft med kranbil och teleskoplastare och har en stor mängd lyfttillbehör för att kunna anpassa den aktuella kranen till jobbet som ska utföras. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi använder mobilkran i Nyköping på jobb åt såväl privatpersoner som företag. De mindre jobben vi åtar oss kan till exempel handla om att flytta ett Attefallshus åt en privatperson, medan ett större projekt kan handla om att finnas med vid en nybyggnation hela vägen från grund till tak.

Brett utbud av tjänster

Förutom att finnas till hands när ni behöver mobilkran i Nyköping erbjuder vi även en rad andra tjänster:

  • Prefabmontage
  • Husmontage
  • Montering av stålkonstruktioner
  • Traversmontage
  • Modulmontage
  • Transporter av alla slag

Fråga oss om mobilkran i Nyköping!

Välkomna att kontakta oss när ni behöver en pålitlig samarbetspartner till ert projekt i Nyköping! Är ni osäkra på detaljer som om vägen vid arbetsplatsen håller för tung maskin, eller exakt hur tunga lyft som kommer att behövas så tveka inte att fråga oss.

Vi är experter på allt inom såväl lyft med mobilkran i Nyköping som montage- och transporttjänster, och vi hjälper gärna till att ta fram en lösning som passar just ert projekt perfekt.

Östgöta Mobilkranar AB


Spårgatan 3
602 23 Norrköping

016-201 60 14

[email protected]

559010-8618


Nyköping

Eskilstuna

Katrineholm


logo-image

Om Oss

Hos oss är kunden alltid i centrum. Vår kunniga personal ser fram emot att hjälpa er att lyfta med mobilkran i Södermanland!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Östgöta Mobilkranar AB

Org nr: 559010-8618
Spårgatan 3
602 23 Norrköping
Tel: 016-201 60 14

Hitta hit