Mobilkran Södermanland

RING OSS - 016-201 60 14

Om oss

En svart lastbil med företagstryck.

Östgöta Mobilkranar AB grundades 2015 av Victor Gil. Sedan dess har företaget vuxit enormt och idag jobbar vi inte bara i vår hemstad Norrköping i Östergötland utan erbjuder även lyft med mobilkran i Södermanland (främst i Nyköping, Eskilstuna och Katrineholm) och delar av Småland. Välkomna att kontakta oss när ni behöver mobilkran i Södermanland!

Bäst på mobilkran i Södermanland

Vår maskinpark består av mobilkranar, kranbilar, lastväxlare, teleskoplastare och släp samt en lång rad tillbehör som personkorg och pallgaffel som fungerar med alla våra kranar. Vi ser till att ständigt kontrollera, förnya och besiktiga vår utrustning så att vi alltid kan ge våra kunder det allra bästa. När ni behöver en förstklassig mobilkran i Södermanland, då är det oss ni ska vända er till!

Professionalitet och kundservice

Vi har en enorm yrkesstolthet i företaget. Vi brinner för att hjälpa kunder som behöver mobilkran i Södermanland och det finns ingen bättre känsla än när vi får ett gott omdöme av en nöjd kund.

Som medlemsföretag i branschorganisationen Svenska Mobilkranföreningen har vi ett brett kontaktnät av andra med samma värderingar som oss. Tillsammans utvecklar vi branschen.

Vi är medlemmar i Svenska Mobilkranföreningen.

Andra tjänster

Vi erbjuder inte bara lyft med mobilkran i Södermanland, vi utför även en rad andra tjänster:

  • Transporter av alla slag
  • Husmontage
  • Prefabmontage
  • Montering av stålkonstruktioner
  • Modulmontage
  • Traversmontage

Pålitlig samarbetspartner

Etik och moral är viktigt för oss. Vi vill visa att vi är ett seriöst och pålitligt företag och därför har vi certifierat oss enligt den etiska kvalitetsmärkningen R-licens. Det innebär att vi förbinder oss att följa en etikpolicy där det bland annat står att vi alltid ska följa god affärssed, ge sakliga och korrekta beskrivningar av våra tjänster samt arbeta för goda arbetsvillkor för våra anställda.

R-licens. En etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag som står för ett etiskt förhållningssätt.

Vi är övertygade om att hederliga företag lever längre och har nöjdare kunder. Kontakta oss när ni behöver mobilkran i Södermanland så får ni en trygg och pålitlig och samarbetspartner!

Östgöta Mobilkranar AB


Spårgatan 3
602 23 Norrköping

016-201 60 14

[email protected]

559010-8618


Nyköping

Eskilstuna

Katrineholm


logo-image

Om Oss

Hos oss är kunden alltid i centrum. Vår kunniga personal ser fram emot att hjälpa er att lyfta med mobilkran i Södermanland!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Östgöta Mobilkranar AB

Org nr: 559010-8618
Spårgatan 3
602 23 Norrköping
Tel: 016-201 60 14

Hitta hit