Mobilkran Södermanland

RING OSS - 016-201 60 14

Katrineholm

Mobilkran med lyftkapacitet på 100 ton.

Vi finns här för er som behöver en mobilkran i Katrineholm! Vår moderna maskinpark håller högsta kvalitet och vi har en rad tillbehör för att anpassa den mobilkran i Katrineholm som vi använder till just ert projekt. Välkomna att kontakta oss idag, vi hanterar lyft med mobilkran i Katrineholm åt både företag och privatpersoner!

Säker mobilkran i Katrineholm

Säkerhet och kvalitet är ledord som genomsyrar vår dagliga verksamhet. Vi ser till att vår personal håller sig på toppen av sin förmåga genom regelbundna personalutbildningar och vi är mycket noga med besiktningen av våra maskiner och vår utrustning. Alla våra mobilkranar är utrustade med bomkamera och komradio, både för vår och våra kunders säkerhet. Skaffar ni mobilkran i Katrineholm genom oss så kan ni förvänta er kvalitet och säkerhet av högsta klass.

Mobilkran i Katrineholm – och mycket mer

Vi jobbar brett inom lyft och transport och tar oss an både små och stora uppdrag. Vår maskinpark består av:

  • 3 mobilkranar (lyftkapacitet på 60, 100 och 160 ton)
  • 4 kranbilar
  • 1 lastväxlare
  • 1 teleskoplastare

Är ni osäkra på exakt vilken utrustning ni behöver till ert projekt i Katrineholm, fråga oss! Vi älskar att lösa problem och kan ordna speciallösningar om så skulle behövas. Kontakta oss när ni behöver mobilkran i Katrineholm, eller kanske någon annan av våra fina maskiner, så garanterar vi att vi hittar en lösning som passar ert projekt.

Östgöta Mobilkranar AB


Spårgatan 3
602 23 Norrköping

016-201 60 14

[email protected]

559010-8618


Nyköping

Eskilstuna

Katrineholm


logo-image

Om Oss

Hos oss är kunden alltid i centrum. Vår kunniga personal ser fram emot att hjälpa er att lyfta med mobilkran i Södermanland!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Östgöta Mobilkranar AB

Org nr: 559010-8618
Spårgatan 3
602 23 Norrköping
Tel: 016-201 60 14

Hitta hit